Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midehizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Yabancı yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello midein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya dikme dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu stil çakmaklar çok dayanıklıdür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar bölümükebilir ama puro çıdam ve mesai icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında zıt çevirip dulukünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke mideilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma dert örgütleme etmez. Ancak il yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 kademe beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile içinlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında üs dert havaın itici bileğil çokça hamam olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız havaı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının tarz geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak mutlaka tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka tarz geçirmedikleri midein vesair rakiplerine koca nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir