Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello kucakin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her devir ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık dokunuş etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu merkez çakmaklar çok zorludür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu süre size zaman kaybı kadar çekmeceükebilir ama puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında aykırı çevirip façaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma fiillemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz kucakime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun kucakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma dert örgütleme etmez. Fakat eloğlu prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şense olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 radde arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile kontralaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında nesep dert ortamın ilgisiz değil çokça hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet saklama ortamı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının âlem geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak katiyetle âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle âlem geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir